5thGenRams Forums

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • We have been battling an on and off issue with registration verification emails not being sent out with certain users. We have finally got the issue resolved so if you have tried registering for the site but have not received a verification email, just request another verification email when you log in and you should now receive it. If you still don't receive the verification email, send us an email at [email protected] and we will get it resolved for you. Thanks!

What did you do to your Ram today???

WReckeR

Well-Known Member
Joined
Jan 10, 2021
Messages
373
Reaction score
347
Location
Indianapolis
Gotta call geico I guess. Got a letter from chrysler capital stating that they have no record of me having collision or comprehensive coverage on my ram. On the same policy as my wife's cherokee. No issues there. I can see the coverage in the app and on the site, and I'm definitely paying for it. Weird right?
As a professional who interfaces with business systems, I have uncovered all sorts of errors on pricing, discounts and sales restrictions, etc. When I was in engineering, it was the same -- errors on drawings of all kinds, pricing errors on specials. These can be key entry errors or database coding errors. Then you have software bugs also.

Nothing is perfect, but the important thing is that you have evidence of your coverage that you can use to resolve this with Chrysler Capital.
 

Waterfowler41

Ram Guru
Joined
Jan 3, 2020
Messages
603
Reaction score
1,493
Location
Chicago
Passenger side was easy peasy, drivers said needed some negotiation to come out. Ended up cutting the shaft just below the rusted top nut…

Just got back from the alignment shop and starting to compile my fabtech install video…side note…so sore!
62d27fdabd0296a910db2dca44d8cea3.jpg

9391a8be148534b7ccd7787306def685.jpg

07d89644fb8790d9e691af0a490c4a55.jpg
 

HEMIJAKE

Well-Known Member
Joined
May 13, 2021
Messages
258
Reaction score
369
Location
Potter County, Pa
As a professional who interfaces with business systems, I have uncovered all sorts of errors on pricing, discounts and sales restrictions, etc. When I was in engineering, it was the same -- errors on drawings of all kinds, pricing errors on specials. These can be key entry errors or database coding errors. Then you have software bugs also.

Nothing is perfect, but the important thing is that you have evidence of your coverage that you can use to resolve this with Chrysler Capital.
Absolutely. And it was pretty easy to resolve... I hope. They gave a 3rd party website on the letter to verify it. Go on the site, put in the reference number, answer a couple questions, and upload a declaration of coverage document. Did it all in about 5 minutes. Just weird out of all the new vehicles I've purchased / leased over the years, I've never heard of this. In today's world, anything is possible I guess.
 

mesoavery

Active Member
Joined
Apr 15, 2020
Messages
27
Reaction score
78
Location
Indiana
Finally got my AA Wireless in. Allows me to have Wireless Android Auto. I removed the screen and stuck the module here with some 3M tape if anyone else is interested in getting it out of the way/clean install. So far pretty happy with it, takes 30-40 sec for it to kick on.
 

Attachments

  • PXL_20211020_152320647.jpg
    PXL_20211020_152320647.jpg
    108.5 KB · Views: 166
  • PXL_20211020_152724383.jpg
    PXL_20211020_152724383.jpg
    130.2 KB · Views: 166

Gitter

Well-Known Member
Joined
Jan 24, 2019
Messages
247
Reaction score
347
Location
Texas
Finally got my AA Wireless in. Allows me to have Wireless Android Auto. I removed the screen and stuck the module here with some 3M tape if anyone else is interested in getting it out of the way/clean install. So far pretty happy with it, takes 30-40 sec for it to kick on.
When did you order yours? I have no clue how long I still have to wait, but I'm hoping by December
 

Whoa_Ram

Ram Guru
Joined
May 26, 2021
Messages
1,019
Reaction score
596
Location
Azle TX
What did my dealer do for my Ram today? Sent this....

Are these sent to every new Ram owner? I've been thinking of buying one...glad I procrastinated.

View attachment 108584
I received the same thing for my truck, which I find odd as I've bought 3 different vehicles from them and never have I received touch up paint for one of my vehicles.
 

grimreefer

U.S. Merchant Marine
Site Supporter
Joined
Nov 20, 2020
Messages
1,108
Reaction score
1,782
Location
FL's Space Coast
What did my dealer do for my Ram today? Sent this....

Are these sent to every new Ram owner? I've been thinking of buying one...glad I procrastinated.

View attachment 108584
Nope... dammit. 🙃

Back in '97 when we bought a new Thunderbird, the salesman sent us a hand signed Christmas card every year with assorted coupons and swag, even when he changed dealerships. He knew his product very well and it wasn't the only vehicle we bought from him. Stopped getting them about 3 years ago and found out last year that he had passed. Helluva salesman.
 

Idahoktm

Spends too much time on here
Joined
Apr 27, 2021
Messages
2,009
Reaction score
2,439
Location
CDA, Idaho

djevox

Happiness Slayer
Staff member
Site Supporter
Joined
Aug 27, 2021
Messages
2,558
Reaction score
2,275
Location
MD
Finally got my AA Wireless in. Allows me to have Wireless Android Auto. I removed the screen and stuck the module here with some 3M tape if anyone else is interested in getting it out of the way/clean install. So far pretty happy with it, takes 30-40 sec for it to kick on.
Is that 3m carbon vinyl wrap around your ignition and above the glove box?
 

GadgetMason

Ram Guru
Joined
Mar 18, 2021
Messages
516
Reaction score
664
Location
South-central MA
Hey guys, I have what appears to be a unique problem. I was hoping to install the Bakflip MX4 on a 2020 Limited with Rambox. My installer is saying that I have to purchase different rails from Mopar. I have looked at ~ 500 posts covering the topic of the Bakflip and I have not seen this issue. I'll add pics later, but the rails are the black rails with sliding tie downs. The Bakflip instructions don't specify the need for different rails either. Has anyone encountered this? BTW, the only thing I have noticed is that the rails sit high on the bed.
I had to buy the other rails for mine also... I put in a Retrax Pro MX.
 

ramButz

Ram Guru
Joined
Feb 11, 2019
Messages
1,098
Reaction score
647
Location
syracuse,ny
I purchased a micro switch panel off Amazon. It was to large to fit in the empty CD slot in my console. I took it to a local engraving company that made me a new laser cut faceplate that allowed me to squeeze in five of the six rockers in the new panel. So far, I’m only using three of the five rocker switches but when I add the others I can have the faceplate labeled. Then I found at night I had problems locating the switches without taking my eyes off the road way to long, so I added a couple of small accents lights above the panel console that are lit whenever the accessories are on. It also matches the interior floor lighting.

ba6b07fec0e851e8a85f64ea9b42c16d.jpg


ce922c57db80a754326289de03d56bf4.jpg



Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Attachments

  • 100_1792_InPixio.jpg
    100_1792_InPixio.jpg
    215.5 KB · Views: 139

Users who are viewing this thread

Top