Forum software updated

Creep0321

Well-Known Member
Messages
426
Reaction score
165
Points
43
I don't know if it's me, but before the update, if I was reading the most recent post located at the bottom of the page, and I start to scroll up, the Alert, Mail, Customize, etc. buttons window would show up so and allow us to easily click on the Alert bell again to see what's new. Now, we have to scroll all the way up to the top of the page where the are fixed. On some threads that is over 10 scrolls. Can that "appearing window" be activated again or maybe show up on a hover in the upper right. I loved that feature. It was nice
Came here to say this!
 

Creep0321

Well-Known Member
Messages
426
Reaction score
165
Points
43
Also is their a way to default to showing signatures in posts? I liked being able to see everyone’s truck details.
 

PorBoy

Spends too much time on here
Messages
2,586
Reaction score
1,472
Points
113
Location
08332-4077
This is what I am seeing after sometimes trying to post a response once I’ve typed it out.C94BDD24-1AA9-41C2-8925-7EB7634CCF16.jpeg
 

YoAdrian

Moderator
Staff member
Site Supporter
Messages
1,043
Reaction score
925
Points
113
Location
RI, USA.
Also is their a way to default to showing signatures in posts? I liked being able to see everyone’s truck details.
I’m also seeing sigs @Creep0321 ... are you browsing on a smaller mobile device/phone? Sigs are working ok on an iPad in Safari here. :unsure:
 

Jared B

Site admin
Staff member
Messages
2,464
Reaction score
2,150
Points
113
Location
Vancouver B.C
I got the signatures working on mobile and am currently working on getting the rest of the list tackled.

I will be looking into that server error as well as I just got the same message as well.
 

PorBoy

Spends too much time on here
Messages
2,586
Reaction score
1,472
Points
113
Location
08332-4077
I was trying to post a response the one time and the next time was hitting the like button
 

Jared B

Site admin
Staff member
Messages
2,464
Reaction score
2,150
Points
113
Location
Vancouver B.C
I was trying to post a response the one time and the next time was hitting the like button
Yeah I just got it trying to respond to something as well. I'll hopefully get it resolved today, I have a few ideas of what it could be.
 

Nick54

Active Member
Messages
128
Reaction score
51
Points
28
Location
Ohio
And with the software update comes our new style. There are a few tweaks I am still going to make but this also is user customizable to a point as well.

View attachment 18933

At the top right beside your username there is a light or moon icon, clicking on that allows you to choose between light or dark style. There is also another icon that looks like a slider with a circle, if you click on that it will present you with these user choosable options.

View attachment 18934

I have been testing this style for a bit and haven't come across any problems but of course let me know if you guys find any issues. Thanks!
I only see the last 3 options instead of the 5 shown here. (attachment 18934)
 
Last edited:

Jared B

Site admin
Staff member
Messages
2,464
Reaction score
2,150
Points
113
Location
Vancouver B.C
Has anyone else had any of the server/security errors over the past few days? I think it had something to do with the cloudflare integration which I have tweaked so I'm wondering if it's fixed.
 

PorBoy

Spends too much time on here
Messages
2,586
Reaction score
1,472
Points
113
Location
08332-4077
I’ve posted I believe three different responses and so far so good.
 

Jus Cruisin

Ram Guru
Messages
822
Reaction score
685
Points
93
Location
Metro Detroit - I miss FL
Has anyone else had any of the server/security errors over the past few days? I think it had something to do with the cloudflare integration which I have tweaked so I'm wondering if it's fixed.
None for me using Chrome (desktop) on my Samsung Galaxy Note 9.

By the way, really liking the top of page header graphic. It's like I'm in my personal truck. (y)
 

Todd

Active Member
Messages
77
Reaction score
58
Points
18
Location
Central NC
I'm good using Microsoft Edge here. From Motorola Droid Maxx
 
Last edited:

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top