5thGenRams Forums

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • We have been battling an on and off issue with registration verification emails not being sent out with certain users. We have finally got the issue resolved so if you have tried registering for the site but have not received a verification email, just request another verification email when you log in and you should now receive it. If you still don't receive the verification email, send us an email at [email protected] and we will get it resolved for you. Thanks!

Radio won't play when CarPlay running since iOS Update

ryco25

Active Member
Joined
Dec 25, 2018
Messages
77
Reaction score
130
Ever since I updated my iPhone XR to 13.1.2, my CarPlay has been super glitchy. If I am listening to the radio/SXM then plug in my phone for CarPlay, it won't let me use the radio and keeps switching back to the media playing on my phone. It will briefly play the radio for ~2 seconds then switch back to my phone, where it often is glitchy itself refusing to play. In my media screen the input that it plays shows as USB1 rather than CarPlay when plugged in, too.

Anyone else having this issue? It is rather infuriating.
 

troutspinner

Ram Guru
Joined
Aug 16, 2018
Messages
809
Reaction score
819
Location
SE Pennsylvania
13.1.3 was released yesterday, give that a try, it is suppose to address some connectivity issues, specifically Bluetooth but ya never know.
 

ryco25

Active Member
Joined
Dec 25, 2018
Messages
77
Reaction score
130
Update: the software update to 13.1.3 seems to have fixed the issue...for now at least. Thanks for the suggestions!
 

Users who are viewing this thread

Top