5thGenRams Forums

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • We have been battling an on and off issue with registration verification emails not being sent out with certain users. We have finally got the issue resolved so if you have tried registering for the site but have not received a verification email, just request another verification email when you log in and you should now receive it. If you still don't receive the verification email, send us an email at [email protected] and we will get it resolved for you. Thanks!

Haven't seen your ECO light?

Granite2WD

Well-Known Member
Joined
Dec 8, 2019
Messages
218
Reaction score
146
I never saw my ECO light for the first 1,800 miles. I went into the settings and turned it off and then back on. Now it displays consistently when in ECO mode.

Now I have a light to go with my bogging noise :)
 

plucas

New Member
Joined
Jan 10, 2020
Messages
4
Reaction score
3
I never saw my ECO light for the first 1,800 miles. I went into the settings and turned it off and then back on. Now it displays consistently when in ECO mode.

Now I have a light to go with my bogging noise :)

Mine was off when I bought it. I have noticed mine turn on more and more as I drive it.
 

Granite2WD

Well-Known Member
Joined
Dec 8, 2019
Messages
218
Reaction score
146
SO MANY threads about this
I read through many of the threads but didn't read anyone toggling the switch on then off then on again to get the light to work properly. Reading through the other threads only led me to check to make sure it was selected on in settings, but my light never once came on. It made a difference in my truck and I created the thread to help others.
 

Users who are viewing this thread

Top