5thGenRams Forums

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • We have been battling an on and off issue with registration verification emails not being sent out with certain users. We have finally got the issue resolved so if you have tried registering for the site but have not received a verification email, just request another verification email when you log in and you should now receive it. If you still don't receive the verification email, send us an email at [email protected] and we will get it resolved for you. Thanks!

2014 Ram 1500 cluster and passive entry issues

Hafman

New Member
Joined
Aug 16, 2021
Messages
1
Reaction score
0
My 2014 Ram 1500 Sport recently (and simultaneously) developed two issues:
1. The instrument cluster randomly stays on after the truck is shut off, killing the battery (new) by the next morning. When this happens, the cluster is blank while driving, although will display correctly for a few moments when I turn cruise on or off.
2. Drivers side passive entry (both handle unlock and button lock) doesn’t work. Passenger side PE works fine.
I have no idea how to fix this, but I’m starting to wonder if the truck somehow thinks that there is a key fob close to the car and keeps the cluster on? Has anyone else experienced this issue?
 

Users who are viewing this thread

Top