5thGenRams Forums

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • We have been battling an on and off issue with registration verification emails not being sent out with certain users. We have finally got the issue resolved so if you have tried registering for the site but have not received a verification email, just request another verification email when you log in and you should now receive it. If you still don't receive the verification email, send us an email at [email protected] and we will get it resolved for you. Thanks!

Recent content by Ddubya

  1. D

    Apple Carplay Issues

    CarPlay seems to work OK for me but I have an issue when using WASE the menu on the left of the screen covers up the compass that is part of the WASE app.
  2. D

    Drivers side Sun Visor broken

    Mine broke also. Replaced under warranty.
  3. D

    Saving Data on AlphaOBD

    I cannot figure out how to save and then recall and read the data logs. I uploaded the data to Google Docs but can't find any way to read the data. Anyone have the instructions.
  4. D

    Trailer Brake settings missing

    Started the truck this morning and everything is back on the media display. Looks like it just takes a lot of time to update. Life is good.
  5. D

    Trailer Brake settings missing

    The "Trailer" option is what is missing on my display. I had a 3500 with the same display and it had the same options as yours.
  6. D

    Trailer Brake settings missing

    I just installed the factory trailer brake controller (2020 1500 Laramie) and programed it with the AlphaOBD software. The display shows up in the console and everything works but the Trailer settings do not appear in the "Settings" area on the UConnect 8.4 display. Is this normal for a 1500?
Top